x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Țigări de peste 130.000 de lei găsite ascunse în plafonul unui microbuz

Țigări de peste 130.000 de lei găsite ascunse în plafonul unui microbuz

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2024   •   14:15
Țigări de peste 130.000 de lei găsite ascunse în plafonul unui microbuz

Pachete de țigări în valoare de peste 130.000 de lei au fost găsite de polițiștii din Giurgiu ascunse în plafonul unui microbuz condus de un cetățean moldovean.

În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, s-a prezentat miercuri, pe sensul de intrare în țară, un cetățean moldovean de 52 de ani, aflat la volanul unui microbuz înmatriculat în România.

Echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români și bulgari a descoperit, ascunse în plafonul microbuzului, 4.632 pachete de țigări, având aplicat timbru fiscal bulgăresc.

Cantitatea de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 135.000 lei și microbuzul, în valoare de 35.000 lei, au fost indisponibilizate de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, față de șofer a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tigari microbuz frontiera giurgiu ruse