x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 100.000 de pachete de țigări, confiscate de polițiștii din Bihor

Peste 100.000 de pachete de țigări, confiscate de polițiștii din Bihor

de Redacția Jurnalul    |    16 Sep 2024   •   20:30
Peste 100.000 de pachete de țigări, confiscate de polițiștii din Bihor

Polițiștii din Bihor au confiscat în urma unor percheziții la persoane bănuite de contrabandă peste 100.000 de pachete de țigări nemarcate. Prejudiciul produs bugetului depășește 3 milioane de lei.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, au făcut în ultimele zile 17 percheziții domiciliare în județul Bihor, pentru documentarea activității infracționale a 11 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2024, cele 11 persoane ar fi deținut și comercializat țigări provenind din contrabandă, în municipiul Oradea și alte localități din județul Bihor.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, 106.141 de pachete de țigări, de diferite mărci, nemarcate legal, 37.650 de lei, 15 terminale mobile și un laptop.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la peste 3.000.000 de lei.

Țigările au fost indisponibilizate, urmând a face obiectul confiscării speciale, în vederea recuperării prejudiciului cauzat bugetului de stat.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru recuperarea integrală a prejudiciului, transmite IPJ Bihor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tigari politisti confiscate Bihor