x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tinerii care au furat un seif din Primăria Slatina au fost reținuți de polițiști

Tinerii care au furat un seif din Primăria Slatina au fost reținuți de polițiști

de Redacția Jurnalul    |    19 Feb 2023   •   00:00
Tinerii care au furat un seif din Primăria Slatina au fost reținuți de polițiști

Polițiștii au reținut sâmbătă doi tineri bănuiți că ar fi furat seiful Direcției Economice din Primăria Slatina. Aceștia sunt cercetați pentru furt calificat

Potrivit IPJ Olt, polițiștii, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut doi tineri, cercetați pentru furt calificat.

În fapt, joi, în jurul orei 7.00, IPJ Olt a fost sesizat, prin apel la 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în sediul unei instituții publice din municipiul Slatina.

Echipa sosită la fața locului a stabilit faptul că, în noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în sediul unei instituții publice din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un seif gol.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, stabilirii situației de fapt și dispunerii de măsuri legale.

În urma cercetărilor, poliţiştii au recuperat seiful și au identificat doi tineri în vârstă de 17 și 26 de ani, ambii din municipiul Slatina, bănuiți de comiterea infracțiunii și un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate, cercetat pentru tăinuire.

După administrarea probatoriului, sâmbătă, pe numele celor doi tineri bănuiți de comiterea faptei a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propuneri legale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tineri furt seif