x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficul aerian se desfășoară în condiții normale pe aeroporturile Capitalei

Traficul aerian se desfășoară în condiții normale pe aeroporturile Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2023   •   10:02
Traficul aerian se desfășoară în condiții normale pe aeroporturile Capitalei

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunță că duminică dimineață traficul aerian se desfășoară normal pe aeroporturile Capitalei în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti și Aeroportul Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu traficul aerian se desfăşoară în condiții de iarnă, dar în parametri normali, conform planului de zbor, susține CNAB.

Aeronavele aterizează şi decolează în siguranţă. Nicio cursă nu este anulată din motive meteo, și nu se înregistrează întârzieri, cu excepția celor generate de necesitatea degivrării aeronavei, la decolare, care se efectuează după îmbarcarea pasagerilor.

Pistele, platformele și căile de rulare ale aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene, mai spune CNAB.

Se intervine constant cu utilajele proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiții bune de operare, precizează Compania Națională Aeroporturi București.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic aerian bucuresti