x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Accident rutier pe DN 2B Buzău - Brăila; un tânăr de 28 de ani a decedat

UPDATE Accident rutier pe DN 2B Buzău - Brăila; un tânăr de 28 de ani a decedat

23 Noi 2019   •   12:57
UPDATE Accident rutier pe DN 2B Buzău - Brăila; un tânăr de 28 de ani a decedat

UPDATE. Un tânăr de 28 de ani a murit sâmbătă în accidentul rutier produs pe DN 2B Buzău - Brăila, pe raza localităţii Bentu din judeţul Buzău.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, din primele date reiese că, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară pe DN 2B din direcţia Brăila către Buzău, tânărul a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autocamion, condus de un ialomiţean de 45 de ani.

"În urma coliziunii, un pasager de 28 de ani din autoutilitara care a pătruns pe contrasens a decedat, iar şoferul acestui autovehicul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital", au precizat, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai IPJ Buzău.

-------

Știre inițială. Două persoane au fost rănite grav, sâmbătă, pe DN 2B Buzău - Brăila, pe raza localităţii Bentu, în urma coliziunii între o autoutilitară şi un TIR, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit unui comunicat de presă, traficul este blocat în zonă.

"Centrul Infotrafic din IGPR informează că pe DN2B Buzău - Brăila, pe raza localităţii Bentu, judeţul Buzău, a avut loc o coliziune între o autoutilitară şi un TIR. În urma impactului, două persoane au fost rănite grav. Traficul rutier este blocat", se arată în comunicatul citat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident dn 2b trafic blocat