x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic restricţionat pe A2, între Lehliu şi Feteşti, până pe 15 noiembrie

Trafic restricţionat pe A2, între Lehliu şi Feteşti, până pe 15 noiembrie

20 Oct 2016   •   17:38
Trafic restricţionat pe A2, între Lehliu şi Feteşti, până pe 15 noiembrie
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Traficul rutier va fi restricţionat până pe 15 noiembrie pe A2, între Lehliu şi Feteşti, în vederea efectuării unor lucrări de întreţinere periodică, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) remis, joi, AGERPRES. 

"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că, în perioada 21.10.2016 - 15.11.2016, se vor executa lucrări de întreţinere periodică (aşternere covoare asfaltice) pe autostrada A2, pe sectorul cuprins între km 96+000 - km 117+500, tronson Lehliu - Feteşti. Aceste lucrări vor implica restricţionarea traficului rutier prin devierea circulaţiei de pe o cale pe cealaltă cale", se arată în document. 

Potrivit acestuia, pe sectoarele pe care circulaţia se va desfăşura temporar deviat alternativ (de pe un sens pe celălalt), viteza de deplasare a autovehiculelor este limitată la 60 km/h. 

"Precizăm că lucrările pe sectorul de autostradă menţionat se vor executa, atât pe timp de noapte, cât şi pe timp de zi, inclusiv în zilele de weekend", informează CNAIR. AGERPRES

×