x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în armată. Un militar de 23 de ani a fost găsit împușcat în inimă

Tragedie în armată. Un militar de 23 de ani a fost găsit împușcat în inimă

de Redacția Jurnalul    |    09 Sep 2023   •   12:00
Tragedie în armată. Un militar de 23 de ani a fost găsit împușcat în inimă

Un maistru militar în vârstă de 23 de ani a fost găsit, sâmbătă, împuşcat în inimă, la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației din București.

Ultima evaluare psihologică a avut-o în februarie 2023 și fusese declarat apt.

„Maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat. Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unității, cu o plagă împușcată în dreptul inimii. Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului”, anunță Ministerul Apărării.

Militarul era angajat al unității militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului național, iar ultima evaluare psihologică a avut loc în luna februarie 2023, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar Bucureşti.

Totodată, la nivelul unității militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanțele producerii acestui eveniment.

×
Subiecte în articol: deces maistru militar impuscat