x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedii pe Autostrada Soarelui. Două accidente grave s-au produs. Au fost implicate şapte autoturisme. O persoană a murit

Tragedii pe Autostrada Soarelui. Două accidente grave s-au produs. Au fost implicate şapte autoturisme. O persoană a murit

05 Aug 2019   •   08:29
Tragedii pe Autostrada Soarelui. Două accidente grave s-au produs.  Au fost implicate şapte autoturisme. O persoană a murit

Două accidente grave s-au produs, în această dimineață, pe Autostrada Soarelui pe sensul către litoral, informează Infotrafic.

Primul accident s-a produs  la kilometrul 77, în localitatea Dor Mărunt. Un autoturism a luat foc. În urma evenimentului şoferul a decedat. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei.

Circulaţia rutieră a fost deviată de la kilometrul 64(localitatea Lehliu) pe DN3 A până la kilometrul 105(localitatea Drajna) de unde se reintră pe A2.

Traficul rutier pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers către litoral, a fost deviat de la kilometrul 34 (localitatea Fundulea, DN 3) până la kilometrul 105 (localitatea Drajna), de unde se reintră pe A2, în urma unui accident rutier în care au fost implicate şapte autoturisme, potrivit Agerpres.

Potrivit Centrului Infotrafic, în urma accidentului, o persoană a fost rănită uşor. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului.

Valorile de trafic sunt intense pe sensul către litoral, iar pe anumite tronsoane rutiere se circulă în coloană.

×
Subiecte în articol: accident