x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tren deraiat în apropiere de Sibiu. Circulația feroviară între Sibiu și Vințu de Jos, BLOCATĂ

Tren deraiat în apropiere de Sibiu. Circulația feroviară între Sibiu și Vințu de Jos, BLOCATĂ

08 Feb 2020   •   11:29
Tren deraiat în apropiere de Sibiu. Circulația feroviară între Sibiu și Vințu de Jos, BLOCATĂ

Trenul de Budapesta, InterRegio 74, a deraiat sâmbătă, în jurul orei 9.00. Circulația trenurilor între Sibiu și Vințu de jos pe sectorul cuprins între Săliște și Apoldu de Sus este întreruptă din cauza incidentului. 

"Între staţiile Sălişte şi Apoldu de Sus ( SRCF Braşov) s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului 74-1 ( CFR Călători ). A fost îndrumată locomotivă de ajutor, din staţia Sibiu, trenul urmând să fie reînscris în circulaţie în maximum 15 minute, pe ruta deviată Sibiu-Copşa Mica-Alba Iulia-Vinţu de Jos", se spune în comunicat.

Sursa citată menţionează că nu sunt alte trenuri afectate de acest eveniment feroviar. Trenul 74-1 circulă în relaţia Braşov - Budapesta.

Comandantul ISU Sibiu, Cosmin Balcu, a declarat că nu există informaţii că vreo persoană ar fi fost rănită, după ce locomotiva unui tren de călători a deraiat între Apoldu şi Sălişte.

"Informaţia a venit la ora 10.58 de la un angajat de la CFR. Ni s-a spus că nu există pagube sau victime", a explicat Cosmin Balcu.

Potrivit sursei citate, cei de la CFR au dat asigurări că locomotiva va fi repusă pe şine în cel mai scurt timp. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tren deraiat sibiu