x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ucrainean, confundat și băgat cu forța într-o mașină, în Sighetu Marmației

Ucrainean, confundat și băgat cu forța într-o mașină, în Sighetu Marmației

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2023   •   11:30
Ucrainean, confundat și băgat cu forța într-o mașină, în Sighetu Marmației

Un cetățean ucrainean a fost confundat cu altă persoană și forțat să intre într-o mașină, în Sighetu Marmației, județul Maramureș. Polițiștii l-au găsit pe bărbat în compania unor prieteni și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați vineri seara prin apel la 112 că un bărbat de cetățenie ucraineană a fost băgat cu forța într-un autoturism în fața unui imobil de pe bulevardul Independenței din municipiu.

„Polițiștii au stabilit faptul că în timp ce doi bărbați de 38, respectiv 39 de ani din Ucraina, au ieșit din scara unui bloc, în fața lor a oprit un autoturism din care au ieșit trei persoane. Acestea le-au cerut bărbaților sa urce în autoturism, însă unul din ei a refuzat, iar celălalt a fost agresat fizic după care a urcat în autoturism, moment în care au urcat și cele trei persoane și s-au îndreptat spre strada Eroilor”, transmite, sâmbătă, Poliția Maramureș.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat victima în zona unui restaurant din Sighetu Marmației în compania a doi prieteni.

Bărbatul a relatat faptul că a fost confundat cu o altă persoană și că nu dorește să depună plângere împotriva persoanelor care l-au răpit.

Polițiștii fac verificări pentru identificarea autoturismului precum și a ocupanților acestuia și pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ucrainean răpit sighetu marmatiei