x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un angajat de la Ministerul Transporturilor a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Paşcani

Un angajat de la Ministerul Transporturilor a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Paşcani

23 Iul 2019   •   14:00
Un angajat de la Ministerul Transporturilor a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Paşcani

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce, în cursul dimineţii de marţi, au fost sesizaţi că un bărbat ar fi căzut de la etajul al treilea al unui hotel din municipiul Paşcani.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul ar fi şofer la departamentul Securitatea Circulaţiei din cadrul Ministerului Transporturilor.

El ar fi sosit în după-amiaza zilei de luni în Paşcani, unde în jurul orei 17,00 s-a fi cazat la un hotel împreună cu un coleg. Luni seara, cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice pe terasă.

Cadavrul bărbatului ar fi fost găsit marţi dimineaţa de personalul hotelului, care a sunat la 112. Colegul bărbatului susţine că marţi dimineaţa l-ar fi sunat pentru a merge împreună la micul dejun, dar nu i-a răspuns iar atunci când s-a uitat pe fereastră a văzut în faţa hotelului echipajele Poliţiei şi SMURD.

"În jurul orei 7,00 am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 că un bărbat ar fi căzut de la etajul trei de la un hotel din municipiul Paşcani. La faţa locului s-au deplasat medicii care au constatat decesul acestuia. Poliţiştii au identificat cadavrul în persoana unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Bucureşti. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cadavrul va fi dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc. AGERPRES

×