x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un autocar şi o ambulanţă au derapat din cauza poleiului, în Galaţi. Câteva persoane au fost rănite

Un autocar şi o ambulanţă au derapat din cauza poleiului, în Galaţi. Câteva persoane au fost rănite

24 Ian 2019   •   10:52
Un autocar şi o ambulanţă au derapat din cauza poleiului, în Galaţi. Câteva persoane au fost rănite

Un autocar cu 16 pasageri şi o ambulanţă aflată în misiune au derapat, joi, din cauza poleiului care afectează circulaţia rutieră pe drumurile din judeţul Galaţi.

Potrivit poliţiştilor rutieri, un autocar românesc cu 16 pasageri cetăţeni ai Republicii Moldova a derapat la ieşirea din municipiul Tecuci, spre localitatea Cosmeşti, din cauza poleiului. În urma accidentului, trei persoane au suferit contuzii minore, fiind conduse la Spitalul Municipal din Tecuci.

Tot din cauza poleiului, o ambulanţă a derapat în apropierea localităţii Izvoarele şi a fost nevoie de intervenţia ISU pentru a o repune pe carosabil.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, din cauza poleiului de pe majoritatea drumurilor din judeţul Galaţi, au fost temporizate toate cazurile medicale non-urgente.

Şi în municipiul Galaţi se circulă cu dificultate, mai ales pe străzile secundare, carosabilul fiind acoperit cu polei, cauză care a condus şi la producerea unei tamponări uşoare a unei ambulanţe. Şi pietonii sunt puşi în dificultate, întrucât trotuarele sunt acoperite de gheaţă. Deja atât serviciile SMURD, cât şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi au fost sesizate pentru a acorda ajutor pietonilor care au alunecat pe stradă şi au suferit fracturi.

De asemenea, potrivit ISU Galaţi, o parte din consumatorii Electrica din zona centrală a municipiului Galaţi nu au curent.

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate în judeţul Galaţi din cauza poleiului, Poliţia Rutieră avertizând şoferii să renunţe la deplasări dacă ele nu sunt necesare.

ANM a emis, joi dimineaţă, o atenţionare de Cod portocaliu de polei, valabilă până la ora 11,00 în opt judeţe, respectiv Galaţi, Ialomiţa, Prahova, Brăila, Buzău, Ilfov, Vrancea şi Călăraşi.

Până vineri, la ora 14.00, majoritatea ţării se află şi sub Cod galben de ploi, ninsori viscolite şi polei. AGERPRES

×