x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav în urma unui accident produs pe DN7

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav în urma unui accident produs pe DN7

24 Iun 2019   •   16:53
Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav în urma unui accident produs pe DN7

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar o femeie a fost rănită grav, în urma unui accident în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism, luni după-amiază, pe DN 7, în judeţul Arad, şoseaua fiind complet blocată.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, accidentul s-a produs în zona localităţii Milova, pe DN 7, fiind implicate două TIR-uri şi un autoturism.

În urma impactului, şoferul autoturismului a decedat, iar pasagera aflată pe bancheta din dreapta a suferit leziuni grave.

Pentru preluarea şoferului autoturismului a fost trimis la locul accidentului un elicopter SMURD, însă bărbatul a murit înainte să ajungă la spital, astfel că echipajul medical a preluat femeia, care a suferit, de asemenea, răni grave.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la dinamica producerii accidentului, în timp ce traficul pe DN7, în zona Milova, a fost blocat complet şi ar urma să fie reluat în jurul orei 17,30.

Pompierii arădeni au intervenit pentru a asigura locul producerii accidentului, după ce pe şosea s-a scurs combustibil de la vehiculele avariate. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident dn7