x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Cluj a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ

Un bărbat din Cluj a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ

26 Oct 2022   •   19:56
Un bărbat din Cluj a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ

UPDATE: Bărbatul peste care s-a prăbușit un mal de pământ în localitatea clujeană Sic a murit, au anunțat reprezentanții ISU.

Potrivit ISU, pompierii din cadrul Detașamentului Dej și al Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a scoate un bărbat de sub un mal surpat de pământ în localitatea Sic.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 15.20, iar la fața locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

De asemenea, elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Jibou a fost intervenit la fața locului.

După mai bine de două ore de eforturi, pompierii au reușit să scoată bărbatul de la o adâncime de aproximativ trei metri.

„Acesta prezenta semne incompatibile cu viața, fără posibilitatea de a fi aplicate manevre de resuscitare”, au precizat pompierii.

Știre inițială: Un bărbat a fost prins, miercuri după-amiază, sub un mal de pământ care s-a prăbușit peste el, în localitatea clujeană Sic.

Pompierii din Dej și Cluj-Napoca intervin pentru scoaterea unui bărbat surprins sub un mal de pământ în localitatea Sic, scrie Mediafax

ISU Cluj a anunțat până la această oră doar că acționează o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD.

 

×
Subiecte în articol: bărbat mal pamant