x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Galaţi a ajuns la spital, după ce a traversat strada în fugă şi s-a lovit de un troleibuz

Un bărbat din Galaţi a ajuns la spital, după ce a traversat strada în fugă şi s-a lovit de un troleibuz

07 Feb 2019   •   17:33
Un bărbat din Galaţi a ajuns la spital, după ce a traversat strada în fugă şi s-a lovit de un troleibuz

Un bărbat din Galaţi a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate, după ce a traversat în fugă o stradă din centrul localităţii şi s-a izbit de un troleibuz, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Gabriela Costin.

"Un bărbat în vârstă de 60 de ani s-a angajat în traversarea prin loc nepermis, fără să se asigure, şi s-a lovit de uşa din mijloc a unui troleibuz. Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Şoferul troleibuzului, un bărbat de 58 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Bărbatului de 60 de ani urmează să îi fie prelevate probe biologice la unitatea medicală", a precizat Gabriela Costin.

De asemenea, potrivit martorilor, în momentul în care şoferul troleibuzului a frânat, o pasageră ar fi lovit şi spart protecţia de plexiglas de lângă uşă, rănindu-se.

Poliţiştii nu au mai găsit femeia la faţa locului şi continuă cercetările în acest caz. AGERPRES

×