x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat din Galați s-a înjunghiat pentru că nevasta nu-i deschidea ușa

Un bărbat din Galați s-a înjunghiat pentru că nevasta nu-i deschidea ușa

24 Feb 2021   •   22:04
Un bărbat din Galați s-a înjunghiat pentru că nevasta nu-i deschidea ușa

Un bărbat din Galați s-a înjunghiat pentru că nevasta, care se afla cu cei doi copii ai lor în apartament, nu îi deschidea ușa, deoarece îi era frică. Femeia intentase acțiune de divorț, din cauza comportamentului agresiv al bărbatului.

„În jurul orei 15:12, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost direcționat la o adresă din cartierul Micro 21, unde era semnalat un scandal în familie. Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în fața ușii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuțit cu urme de sânge pe el. În acel moment jandarmii au solicitat prezența unui echipaj medical de urgență și au trecut la efectuarea masajului cardiac. Totodată, a fost solicitată și prezența echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați”, anunță Jandarmeria Galați.

Potrivit sursei citate, proprietara apartamentului în fața căruia a fost găsit bărbatul a declarat jandarmilor că acesta este soțul său și că ea a apelat la 112 să anunțe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în ușă să i se deschidă, amenințând că se va sinucide dacă nu este primit în apartament.

„Femeia a mai declarat că nu a crezut în niciun moment că soțul va recurge la acest gest și nu a deschis ușa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acțiune de divorț. Până la data producerii incidentului acesta a avut aplicat un ordin de protecție și interdicția de a se apropia de familie. Cercetările sunt continuate de poliție”, conchide comunicatul jandarmilor gălățeni.

După mai multe zeci de minute de resuscitare, bărbatul a murit.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sinucidere