x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat s-a urcat pe o macara, la peste 20 de metri, pentru a atrage atenţia iubitei

Un bărbat s-a urcat pe o macara, la peste 20 de metri, pentru a atrage atenţia iubitei

18 Mai 2017   •   10:28
Un bărbat s-a urcat pe o macara, la peste 20 de metri, pentru a atrage atenţia iubitei

Un bărbat care s-a urcat, joi dimineaţa, pe o macara de la şantierul din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, la o înălţime de peste 20 de metri, a fost coborât după o intervenţie de aproape două ore a echipajelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, persoana care s-a urcat pe macara este un bărbat de 32 de ani din municipiul Târgu Jiu. El şi-ar fi motivat gestul prin intenţia de a-i atrage atenţia unei fete, prietena sa. "Negociatorul nostru ne-a spus, în urma discuţiilor cu bărbatul urcat pe macara, că acesta ar fi vrut să-i atragă atenţia prietenei", a menţionat reprezentantul IPJ Vâlcea. 

Bărbatul urcat pe macara a fost coborât cu platforma din dotarea ISU Vâlcea. 

"Joi dimineaţa am fost anunţaţi că pe o macara folosită de muncitorii de la şantierul din centrul oraşului este urcat un bărbat de circa 35 de ani. El se afla la o înălţime de 20-25 de metri faţă de de pământ. S-a intervenit cu platforma de lucru la înălţime, la 8,31 a fost pus în nacelă şi apoi a fost coborât şi predat echipajelor de ambulanţă şi poliţie. Nu s-a opus intervenţiei, a fost coborât în siguranţă şi predat echipajelor de Ambulanţă şi Poliţie", a spus Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, relatează Agerpres.

×
Subiecte în articol: macara ramnicu valcea iubiri iubiti