x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un câine Amstaff neînregistrat a mușcat un copil de 6 ani. Stăpânul s-a ales cu dosar penal

Un câine Amstaff neînregistrat a mușcat un copil de 6 ani. Stăpânul s-a ales cu dosar penal

07 Sep 2018   •   13:19
Un câine Amstaff neînregistrat a mușcat un copil de 6 ani. Stăpânul s-a ales cu dosar penal

Un copil de şase ani a fost muşcat de un câine Amstaff, vineri,  pe o stradă din cartierul craiovean 1 Mai. Potrivit poliţiştilor doljeni, copilul s-ar fi aflat pe stradă, atunci când câinele, care face parte dintr-o rasă periculoasă, a ieşit dintr-o curte şi l-a atacat pe micuț.

Copilul, mușcat de coapsa stângă, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri. Incidentul a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă de către un trecător care a văzut copilul rănit. Poliţiştii au descoperit că proprietarul nu înregistrase la poliţie câinele, aşa cum prevede legislaţia în vigoare, iar pentru acest lucru l-au amendat cu 1.500 de lei. „De asemenea, pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru neluarea măsurilor de către proprietar pentru a preveni atacul canin asupra unei persoane“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Părinții micuțului au refuzat sp interneze copilul la Spitalul Județean de Urgență din Craiova și și-au transportat singuri copilul la un spital din Capitală pentru a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie.

×