x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE: Un mort și doi răniți, după ce o mașină a lovit mai multe persoane în curtea Mănăstirii Cernica

UPDATE: Un mort și doi răniți, după ce o mașină a lovit mai multe persoane în curtea Mănăstirii Cernica

10 Iul 2022   •   15:51
UPDATE: Un mort și doi răniți, după ce o mașină a lovit mai multe persoane în curtea Mănăstirii Cernica

O mașină a lovit duminică mai multe persoane pe o alee din curtea Mănăstirii Cernica. În urma impactului o persoană a murit, iar alte două sunt rănite.

UPDATE:

Un șofer de 42 de ani a fost implicat în accidentul produs duminică din curtea Mănăstirii Cernica, a anunțat IPJ Ilfov. Acesta a acroșat două femei, dintre care una, în vârstă de 63 de ani, a murit.

În urmă primelor verificări efectuate de polițiștii din Ilfov a rezultat faptul că un șofer de 42 de ani, în timp ce conducea o mașină pe aleea de acces din curtea Mănăstirii Cernica, a acroșat două femei.

Una dintre acestea, de 63 de ani, a murit, iar cea de-a doua, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată la un spital din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații de specialitate.

Șoferul a fost testat cu aparatele alcooltest și drug test, rezultatele fiind negative atât pentru consumul de alcool, cât si pentru consumul de substanțe psihoactive. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

„De asemenea, din verificări a rezultat faptul că, aleea respectivă, din curtea Mănăstirii Cernica, este un drum închis circulației publice, prevăzut cu o poartă de acces și barieră, intrarea fiind condiționată de achitarea unei taxe”, susțin polițiștii.

Aceștia au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

IPJ Ilfov a fost sesizat duminică la prânz cu privire la faptul că pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica un autoturism marca Daewoo Matiz a lovit mai multe persoane.

Polițiștii orașului Pantelimon s-a deplasat la fața locului.

În urma impactului, o persoană a murit, iar alte două sunt rănite și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii fac verificări și cu privire la stabilirea certă a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun.

(sursa: Mediafax)

 

Accident Manastire

×
Subiecte în articol: accident