x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un muncitor din Botoşani a fost grav rănit, după ce un stâlp s-a prăbuşit peste el

Un muncitor din Botoşani a fost grav rănit, după ce un stâlp s-a prăbuşit peste el

10 Oct 2018   •   13:12
Un muncitor din Botoşani a fost grav rănit, după ce un stâlp s-a prăbuşit peste el

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost rănit grav, în urma unui accident de muncă produs la o firmă din judeţul Botoşani, a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM). 

Potrivit sursei citate, bărbatul era muncitor necalificat la o societate specializată în instalaţii electrice, iar marţi lucra la extragerea unor stâlpi dezafectaţi. La un moment dat, în timp ce muncitorul se afla cu spatele la unul dintre stâlpi, acesta s-a rupt şi a căzut peste el, rănindu-l grav. 

"Conform celor comunicate de către angajator, în timp ce se efectuau lucrări de extragere a unor stâlpi dezafectaţi, un stâlp s-a rupt şi, în cădere, a lovit lucrătorul aflat cu spatele, accidentându-l. Angajatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, ulterior fiind transferat la spitalul de Neurochirurgie Iaşi", se precizează în comunicatul ITM. 

Evenimentul, soldat cu incapacitate temporară de muncă, va fi cercetat de către angajator, iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform comunicatului. AGERPRES

×