x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un nou șef în fruntea Administrației pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic din Capitală

Un nou șef în fruntea Administrației pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic din Capitală

02 Dec 2020   •   12:52
Un nou șef în fruntea Administrației pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic din Capitală
Sursa foto: Lucian Alecu

Directorul Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Marius Coaje, a fost înlocuit cu adjunctul acestuia, Edmond Niculușcă. 

"Azi am decis schimbări în conducerea Administraţiei Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcţii Marius Coaje, director adjunct, şi Alina Tarcevschi, director executiv adjunct.

De asemenea, în funcţia de director adjunct al acestei Administraţii îl voi numi pe Edmond Niculuşcă. El e fondatorul Asociaţiei ARCEN şi un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Şcolii Centrale şi a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul Bucureşti", a scris edilul general, Nicuşor Dan, pe Facebook.

Directorul ARCEN a fost numit și consilier personal al primarului general al Capitalei, pe 18 noiembrie.

"Ultimii 12 ani i-am dedicat exclusiv luptei pentru patrimoniul Bucureştiului alături de o echipă extraordinară coagulată în jurul ARCEN şi a zeci de colaboratori, experţi şi profesionişti. Am hotărât să nu mai lupt de pe margine. În această dimineaţă, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, m-a numit consilier personal pe probleme legate de consolidări, reducerea vulnerabilităţii seismice şi, implicit, pe probleme de patrimoniu. E nevoie de noi, de munca şi de soluţiile noastre pentru acest oraş. Mă voi dedica Bucureştiului pe care îl iubesc, cu toată priceperea şi responsabilitatea", a anunțat acesta, pe Facebook. 

×