x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un pacient dintr-un spital din Pitești a murit după ce a căzut de la etajul 6

Un pacient dintr-un spital din Pitești a murit după ce a căzut de la etajul 6

21 Aug 2022   •   16:20
Un pacient dintr-un spital din Pitești a murit după ce a căzut de la etajul 6

Un pacient al Spitalul Județean de Urgență Pitești a murit după ce a căzut, duminică, de la etajul 6 al unității sanitare, transmite IPJ Argeș.

Barbatul avea  58 de ani și a decedat în urma impactului cu solul. 

Polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de un reprezentant al spitalului cu privire la faptul că o persoană internată în spital ar fi căzut de la etajul 6 al clădirii.

Este vorba de bărbat de 58 de ani din Costești, care a decedat.

Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul, în cauză urmând să fie întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgenţă Pitești spun că este vorba despre un pacient cunoscut cu patologie cardiacă gravă, internat de o săptămână în Secția de Cardiologie, și care prezenta o evoluție cu ameliorarea simptomatologiei, urmând să fie externat zilele următoare.

„Pe parcursul internării nu a pus probleme deosebite, nu a prezentat agitație, nu era cunoscut cu afecțiuni psihiatrice. Acesta fusese internat, în repetate rânduri, în Secția Cardiologie, pentru acutizări ale bolii de fond”, au transmis reprezentanții unității medicale.

×
Subiecte în articol: pacient spital piteşti