x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr din Giurgiu, agresat și luat cu forța, deoarece a refuzat să consume alcool

Un tânăr din Giurgiu, agresat și luat cu forța, deoarece a refuzat să consume alcool

02 Sep 2022   •   11:14
Un tânăr din Giurgiu, agresat și luat cu forța, deoarece a refuzat să consume alcool
Sursa foto: Hepta

Un tânăr din Giurgiu a fost agresat și luat cu forța dintr-un apartament deoarece a refuzat să consume alcool. Agresorul este un alt tânăr din localitate care i-a bătut și pe cei care au sărit să ajute victima.

Potrivit polițiștilor, o tânăra a sesizat Poliția Municipiului Giurgiu despre faptul că prietenul său a fost agresat și luat cu forța de către un bărbat.

Agenții care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un tânăr, de 20 de ani, a fost agresat fizic de către un alt tânăr, de 24 de ani, ambii din municipiul Giurgiu, pe motiv că ar fi refuzat să consume băuturi alcoolice.

Ulterior, în incident au fost implicate și alte persoane care au sărit în ajutorul victimei.

„După ce l-ar fi lovit, tânărul de 20 de ani ar fi încercat să îl scoată din apartament. Victima a apelat la sprijinul unor vecini, respectiv un bărbat și o femeie, însă și aceștia ar fi fost agresați fizic de către tânărul de 24 de ani”, a anunțat Poliția Giurgiu.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat procurorului de caz. În acest caz, anchetatorii au deschis dosar penal de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alcool