x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tren a spulberat o mașină, în Vrancea. Beat fiind, șoferul a fugit

Un tren a spulberat o mașină, în Vrancea. Beat fiind, șoferul a fugit

23 Oct 2022   •   11:59
Un tren a spulberat o mașină, în Vrancea. Beat fiind, șoferul a fugit
Sursa foto: IPJ Vrancea

Patru persoane au fost rănite după ce un tren a lovit mașina în care se aflau. Șoferul care nu a respectat culoarea roșie a semaforului era beat și a fugit de la locul producerii accidentului.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit IPJ Vrancea, la ora 03.30, prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în pasajul CF Haret, la kilometrul 222 de pe magistrala CF 500, un tren de marfă care circula între Bacău și Constanța a acroșat un autoturism în care se aflau cinci persoane.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că șoferul nu a respectat culoarea roșie a semaforului din pasaj și mașina a fost acroșată de ultimul vagon al trenului. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, dar viața lor nu este în pericol.

După producerea accidentului, șoferul în vârstă de 34 ani, din Mărășești, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. După ce a fost găsit, el a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe calera ferată nu au fost înregistrate întârzieri în urma incidentului.

Șoferul este cercetat penal într-un dosar de conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: tren masina