x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Unde a fost găsită fetița de nouă ani din Galați, la trei zile de la dispariție

Unde a fost găsită fetița de nouă ani din Galați, la trei zile de la dispariție

30 Iul 2017   •   09:45
Unde a fost găsită fetița de nouă ani din Galați, la trei zile de la dispariție

Ana Maria Costandache, fetiţa de 9 ani dispărută de acasă de joi seara, a fost găsită sâmbătă după-amiază şi luată în custodia Poliţiei, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Galaţi, Andreea Rogojină.

Potrivit acesteia, fetiţa a fost găsită în viaţă şi starea ei de sănătate nu a necesitat niciun fel de îngrijire medicală.

Autorităţile au înştiinţat familia, urmând să definitiveze procedurile în astfel de situaţii.

Detalii despre locul unde a fost găsită copila şi despre ce a făcut în cele aproape 48 de ore de când a dispărut de acasă vor fi date după definitivarea audierilor în acest caz.

Fetiţa, din comuna gălăţeană Scânteieşti, a dispărut de acasă, joi, seară, în jurul orei 20,00, tatăl ei alertând vineri Poliţia.

Un bărbat din aceeași localitate a fost reținut de polițiști pentru dispariția copilei, care a fost căutată cu disperare de familie, săteni și polițiști timp de mai multe zile. Ea a fost găsită în casa acestui vecin, de 42 de ani, care locuiește singur, care ar fi sechestrat-o și ar fi amenințat-o cu un cuțit, potrivit Antena 3.

Anchetatorii au solicitat și o expertiză medico-legală pentru a verifica dacă suspectul a abuzat-o sexual.

Fata a fost descoperită în casa bărbatului de o femeie care a venit în vizită la acesta. A luat de urgență copila și a alertat poliția.


Pentru găsirea fetei, s-au mobilizat nu mai puţin de 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ai ISU, voluntari, localnici din Scânteieşti şi pădurari.

De asemenea, fotografia fetei a fost distribuită la toate subunităţile de Poliţie, la Secţia Regională de Poliţie Tansporturi Galaţi şi la operatorii de transport de pe raza judeţului Galaţi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: disparitie