x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire pe străzile din București pentru capturarea unui șofer fără permis de conducere

Urmărire pe străzile din București pentru capturarea unui șofer fără permis de conducere

13 Mar 2021   •   12:54
Urmărire pe străzile din București pentru capturarea unui șofer fără permis de conducere
Sursa foto: Hepta

Un șofer care nu avea permis de conducere a fost urmărit pe străzile din București. Incidentul a avut loc vineri, în Sectorul 1, iar bărbatul a fost prins și reținut.

Bărbatul care se afla la volanul unei mașini a fost oprit de polițiști pe o stradă din Sectorul 1. El le-a arătat agenților cartea de identitate și le-a spus că a uitat acasă permisul de conducere.

În timp ce polițiștii făceau verificări, bărbatul a reușit să fugă cu mașina. A fost urmărit de mai multe echipaje, a încălcat mai multe reguli de circulație și a fost blocat pe o stradă tot din Sectorul 1. După ce a fost prins, el a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 35 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în timpul controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis. El a fost reținut pentru 24 de ore.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: conducere fara permis