x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiul din șantierul naval Midia: Patru persoane ar fi în interiorul vaporului

Incendiul din șantierul naval Midia: Patru persoane ar fi în interiorul vaporului

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2024   •   15:01
Incendiul din șantierul naval Midia: Patru persoane ar fi în interiorul vaporului
Sursa foto: ISU Dobrogea

UPDATE Patru persoane sunt căutate pentru că este posibil să fi fost surprinse în interiorul vaporului care a luat foc. Dispozitivul de intervenție a fost mărit.

UPDATE Au fost identificate până acum 2 victime, din păcate prezintă leziuni incompatibile cu viața. Continuăm căutarea.

Stire initiala Potrivit ISU Constanța, se intervine pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o navă, aflată în reparații, la cheu, în șantierul naval Midia.

Pompierii au realizat dispozitive de căutare/salvare a patru persoane posibil surprinse la interior.

Misiunea este în dinamică.

Față de primul moment al intervenției, dispozitivul a fost suplimentat cu o Unitate de Terapie Intensiva Mobilă și o autospecială de stingere cu praf și azot.

Un incendiu a izbucnit joi la un vapor în șantierul naval din Midia. Au fost alocate mai multe forțe, între care 5 mașini de stingere, o autoscară, două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple.

Potrivit ISU Constanța, se intervine pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o navă, aflată în reparații, la cheu, în șantierul naval Midia.

Pompierii au realizat dispozitive de căutare/salvare a patru persoane posibil surprinse la interior.

Misiunea este în dinamică.

 

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit joi la un vapor în șantierul naval din Midia. Forțele ISU Constanța sunt în alertă și au fost trimise în zonă mai multe echipaje.

Potrivit ISU Constanța, a fost semnalat un incendiu la un vapor în șantierul naval din Midia.

Au fost alocate mai multe forțe, între care 5 mașini de stingere, o autoscară, două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple.

Incendiul se manifestă în zona motoarelor la o ambarcațiune aflată în reparație, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Din primele informații, în interior este posibil să fie persoane surprinse.

Accesul mijloacelor tehnice către locul interventiei se poate face pe cale terestră, ambarcațiunea aflându-se acostată la cheu, spun salvatorii.

 

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: vapor nava midia incendiu santier