x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Veste PROASTA pentru soferi! Podul de la Agigea va fi INCHIS total

Veste PROASTA pentru soferi! Podul de la Agigea va fi INCHIS total

28 Dec 2015   •   22:56
Veste PROASTA pentru soferi! Podul de la Agigea va fi INCHIS total

Situaţia privind reparaţia podului de la Agigea i-a băgat în sperieţi pe cei care îl tranzitează. Lucrările pentru reabilitarea lui au fost începute în 2010, iar în acest interval au existat mai multe restricţii de circulaţie. Cu toate că mulţi sunt conştienţi că sunt necesare lucrări de reparaţii, deoarece acestea nu au mai fost efectuate de dinainte de 1989, nimeni nu înţelege cum este posibil ca o asemenea lucrare să dureze atât de mult, informeaza Cuget Liber.

Zilele trecute, prefectul judeţului Constanţa, Ion Constantin, a anunţat că podul de la Agigea va fi închis total anul viitor, pentru a se continua lucrările de reabilitare. El a precizat că, deocamdată, nu se ştie perioada în care se va sista circulaţia în zonă, dar a precizat că lucrările vor dura două luni, de la momentul închiderii podului. Totodată, prefectul a spus că reabilitarea se va finaliza până la începutul sezonului estival 2016.

„Podul de la Agigea aflat pe DN 39 va fi închis pentru două luni. Aceasta este so-luţia ideală pentru a se putea lucra şi finaliza lucrările de reparaţii la podul de la Agigea. Închiderea lui se va face pe o perioadă de două luni. Atunci când se vor finaliza lucrările la breteaua care se desprinde din podul nou care face legătura dintre Autostrada A4 şi Portul Constanţa, şi care trece prin localitatea Agigea, podul vechi se va închide pentru reparaţii. Traficul rutier va fi preluat astfel de podul nou, iar până la deschiderea sezonului estival, lucrările la podul vechi vor fi finalizate. Nu ştiu exact de ce se întârzie cu lucrările, acolo este vorba de plăţi neefectuate, lucruri care nu ţin de noi astfel că nu pot da prea multe detalii. În momentul în care voi cunoaşte exact toate informaţiile am să le fac şi eu publice ”, a spus prefectul judeţului Constanţa, Ion Constantin.  

×