x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Victimele inconștienței: Un bărbat fără permis a provocat un accident grav, apoi a fugit de la locul faptei

Victimele inconștienței: Un bărbat fără permis a provocat un accident grav, apoi a fugit de la locul faptei

de Redacția Jurnalul    |    26 Mai 2024   •   10:40
Victimele inconștienței: Un bărbat fără permis a provocat un accident grav, apoi a fugit de la locul faptei
Sursa foto: Totalimpact.ro

Un bărbat din Teleorman, fără permis, a provocat un accident rutier, lovind o mașină care circula pe sensul opus, pe DN 51, în localitatea Brânceni, apoi a plecat de la locul faptei. El a fost identificat ulterior de polițiști.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, în cazul unui bărbat care a provocat, sâmbătă, un accident de circulație, pe DN 51, în localitatea Brânceni.

„În timp ce un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Alexandria, conducea un autoturism pe DN 51, în localitatea Brânceni, din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 32 de ani, din comuna Izvoarele, județul Teleorman, după care primul conducător auto ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției”, au transmis, duminică, polițiștii din Teleorman.

În urma impactului, șoferul care cirucla regulementar, precum și o femeie de 27 de ani, care era pasager în mașina sa, au fost răniți.

Ca urmare a verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că bărbatul de 38 de ani, din Alexandria, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident grav teleorman