x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Botoşani: Incendiu de proporţii la o fabrică de electropompe şi hidranţi

VIDEO - Botoşani: Incendiu de proporţii la o fabrică de electropompe şi hidranţi

25 Ian 2017   •   13:17
VIDEO - Botoşani: Incendiu de proporţii la o fabrică de electropompe şi hidranţi

Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri, la o fabrică din municipiul Botoşani, pompierii intervenind cu mai multe echipaje. 

Focul a cuprins turnătoria societăţii comerciale UPSS SA, flăcările şi fumul putând fi observate de la distanţe de câţiva kilometri. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu, la faţa locului au intervenit cinci echipaje de pompieri. 

Cel puţin 14 muncitori din turnătorie s-au evacuat când au văzut proporţiile incendiului. 

Oficialii ISU susţin că a existat şi riscul unei explozii. 

'La sosirea gărzii de intervenţie, ardea acoperişul clădirii pe o suprafaţă de circa 1500 mp, cu posibilităţi de propagare a flăcărilor la bunurile din interior. Totodată, exista pericol de explozie întrucât cuptorul aferent uscătoriei funcţiona pe bază de gaze naturale. Incendiul este localizat. Se intervine, în continuare, pentru lichidarea focarelor şi înlăturarea efectelor negative. Cauza probabilă este în curs de stabilire', a afirmat Lupu. 

Circulaţia în zonă a fost restricţionată. 

UPSS este o fabrică specializată în producerea de pompe şi electropompe, dar şi de hidranţi, cişmele stradale şi mobilier stradal, precum stâlpi de iluminat, stâlpi ornamentali, bănci şi mese de agrement. AGERPRES

×