x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Zeci de branșamente ilegale la rețeaua de apă, desființate în urma unei acțiuni de control

Zeci de branșamente ilegale la rețeaua de apă, desființate în urma unei acțiuni de control

15 Iul 2021   •   09:00
Zeci de branșamente ilegale la rețeaua de apă, desființate în urma unei acțiuni de control

Zeci de branșamente ilegale la rețeaua de apă dintr-o comună din județul Dolj au fost desființate în urma unei acțiuni de control. Rezultatele acțiunii vor fi trimise polițiștilor și procurorilor.

Acțiunea pentru eliminarea branșamentelor ilegale a avut loc miercuri în localitatea Bârca.

Potrivit reprezentanților companiei de apă, operațiunea a fost organizată ca urmare a creșterii exagerate a consumului de apă. În timpul acțiunii au fost descoperite numeroase branșamente ilegale.

„Angajații Companiei au depistat foarte multe brașamente frauduloase. Este vorba despre localnici care, folosind instalații improvizate, foloseau apa din rețeaua publică pentru udatul culturilor, grădinilor sau în alte activități, fără să fie contorizați, și, foarte important, generând o creștere majoră a consumului. Aceste activități au un impact major asupra tuturor utilizatorilor de bună credință branșați la rețeaua publică de alimentare cu apă, întrucât duc la scăderea presiunii”, au anunțat reprezentanții Companiei de Apă Oltenia.

Toate procesele-verbale întocmite în urma acțiunii vor fi trimise polițiștilor și procurorilor. Verificarea branșamentelor va continua în toate localitățile, precizează reprezentanții Companiei de Apă Oltenia.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bransamente desfiintate