x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Băsescu este gay şi negru cu juma' de normă". Anonymous a spart site-ul Direcţiei de Strategii Guvernamentale

"Băsescu este gay şi negru cu juma' de normă". Anonymous a spart site-ul Direcţiei de Strategii Guvernamentale

06 Apr 2012   •   08:16
"Băsescu este gay şi negru cu juma' de normă". Anonymous a spart site-ul Direcţiei de Strategii Guvernamentale

Site-ul Directiei pentru Strategii Guvernamentale a fost spart de un grup de hackeri care sustin ca fac parte din miscarea Anonymous. Ei au postat cateva mesaje insultatoare la adresa presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

"Salutari tuturor vizitatorilor. Tocmai am descoperit ca presedintele Basescu (aka Base) e gay si negru cu juma' de norma si, de asemenea, insarcinat", au scris hackerii Anonops Romania, care au pus pe site si o fotografie trucata in Photoshop cu presedintele Romaniei, potrivit realitatea.net.

"De asemenea, am pus mana pe toate informatiile voastre (care, oricum, sunt varza) si toata baza de date a acestui website, insa acest lucru nu este o stire foarte importanta", mai scriu cei care au spart pagina de internet a Directiei pentru Strategii Guvernamentale.

"Anonymous este o retea descentralizata de persoane preocupate de promovarea accesului la informatie, libertatea cuvantului si transparenta. Tot ce vrem e ca romanii sa inteleaga ca nu ar trebui sa le fie frica de guvernul actual si de toti handicapatii de la securitate care ne monitorizeaza si cand mergem la baie!", au declarat, in februarie, intr-un interviu pentru ziare.com, hackerii de la Anonymous Romania.

×