x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 13 grade Celsius de Crăciun. Cum va fi vremea în regiunea ta

13 grade Celsius de Crăciun. Cum va fi vremea în regiunea ta

22 Dec 2012   •   18:29
13 grade Celsius de Crăciun. Cum va fi vremea în regiunea ta
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Vremea se va încălzi brusc, chiar în ziua de Crăciun, urmând să se înregistreze 13 grade Celsius în vestul ţării, izolat temperaturile putând urca la 17 grade Celsius în unele regiuni. În nordul, estul şi sudul ţării vremea va fi mai rece, însă temperaturile vor trece de zero grade în toată ţara, în marţea Crăciunului.

Astfel, de Crăciun maximele vor urca în Timişoara până la 13 grade, urmând ca în Arad şi Oradea temperaturile să urce la 12 grade, respectiv 10 grade în ziua de Crăciun.

În Bucureşti şi în Muntenia, temperaturile se vor menţine reci până luni, când maximele vor oscila în jurul valorii de -3 sau -4 grade, însă de marţi vom avea o creştere bruscă, cu 5 grade Celsius la Bucureşti şi 7 grade la Piteşti. Aceleaşi valori se vor înregistra şi în Oltenia, exceptând Slatina şi Craiova, unde maximele nu vor depăşi 2 grade Celsius.

În Transilvania vom avea şase grade la Braşov, temperaturile urcând la 8-9 grade în Deva şi Sibiu. 

Nordul Moldovei va avea parte de vreme caldă, între 6 şi 7 grade în Suceava şi Botoşani, temperaturile fiind ceva mai scăzute în Iaşi şi Vaslui, adică între zero şi două grade. 

O vreme neobişnuit de caldă va fi şi în Dobrogea, cu 6 grade în Tulcea şi 8 grade în Constanţa.

Până la Crăciun şi în ziua Cărciunului nu vor fi precipitaţii, însă în zonele de câmpie se poate lăsa ceaţa. De asemenea, există pericolul producerii de polei, deoarece noaptea temperaturile scad în toată ţara la valori puţin sub limita îngheţului.


×
Subiecte în articol: meteo craciun vremea de craciun vremea