x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 500 de euro un bilet de categoria a doua la finala UEFA. Site-urile de tranzacţii ademenesc suporterii spanioli cu biletele rezervate pentru români

500 de euro un bilet de categoria a doua la finala UEFA. Site-urile de tranzacţii ademenesc suporterii spanioli cu biletele rezervate pentru români

02 Mai 2012   •   13:50
500 de euro un bilet de categoria a doua la finala UEFA. Site-urile de tranzacţii ademenesc suporterii spanioli cu biletele rezervate pentru români

Cererea suporterilor spanioli pentru un bilet la finala Ligii Europa de la Bucuresti a facut ca site-urile de tranzactii online din Romania sa se umple cu oferte de bilete, evident, la suprapret.

20.000 de bilete au fost puse in vanzare pentru suporterii din Romania, inca din 28 noiembrie 2011, preturile fiind de 500 de lei, la categoria intii, 250 de lei la categoria a doua, 150 de lei la categoria a treia si 100 de lei, la categoria a patra.

Pe site-urile de tranzactii precum okazii.ro, bazar.regielive.ro sau anunturi.ro, insa, un bilet de categoria a doua costa si 500 de euro, in timp ce biletele de categoria a patra ajung la 1.000 de lei bucata. Cei care vor sa fie platiti in lei pretind 2.100 de lei pentru un bilet sau 4.000 de lei pentru doua bilete la categoria a doua.

Mesajele sunt scrise atat in romana, cat si in engleza sau spaniola. Foarte putine precizeaza categoria si locul biletului, avand in schimb mentiunea ca biletele nu sunt nominale (in realitate toate biletele sunt nominale).

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, deja, ca a anulat mai multe tichete care au fost vandute la suprapret. Biletele au fost achizitionate in baza CNP-ului cumparatorului, iar in situatia in care se afla ca cineva a vandut biletul la suprapret, codul de bare al biletului este anulat, cumparatorul neputand intra la meci.

Revanzarea biletelor este permisa, insa doar la pretul la care au fost achizitionate. De asemenea, vanzatorul trebuie sa anunte ca si-a vandut biletul si sa comunice datele de identificare ale cumparatorului la adresa de mail uelf2012@biletefotbalonline.ro.

Pentru suporterii spanioli, preturile oficiale ale biletelor sunt de 120 de euro, pentru categoria intai, 60 de euro la categoria a doua, 36 de euro la categoria a treia si 25 de euro la categoria a patra.

Biletele la categoria intai permit accesul la primul nivel al stadionului, cel de jos. Biletele de categoria a doua sunt la tribune, la al doilea nivel al stadionului. Cele de categoria a treia sunt la peluze, la primul nivel, iar cele de categoria a patra, la peluze, la nivelul al doilea.

×