x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 6 milioane de euro despăgubiri cerute de familia Raisei polițistului care le-a ucis fiica

6 milioane de euro despăgubiri cerute de familia Raisei polițistului care le-a ucis fiica

19 Ian 2022   •   16:32
6 milioane de euro despăgubiri cerute de familia Raisei polițistului care le-a ucis fiica
Sursa foto: Hepta

Părinții micuței de 11 ani, care a murit pe trecerea de pietoni, lovită de o mașină de poliție, vor să se facă dreptate. Avocatul familiei spune că se vor cere despăgubiri uriașe pentru moartea Raisei: 6 milioane de euro.

Ancheta in cazul tragediei din Capitală în urma căreia o fetiță a murit pe trecerea de pietoni, iar prietena ei a fost rănită grav, continuă. Peste cateva zile polițistul care se afla la volan urmează să fie audiat din nou.Constantin Popescu se află acum sub control judiciar. În acest timp, familiile celor două victime vor să ceară despăgubiri maxime.

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei spune că zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei. Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite și traumă, potrivit stiri.tvr.ro

Moartea Raisei Nicoleta, fetița de 13 ani, schimbă regulile în Poliția Română

În primele declarații făcute după tragedie, ministrul a spus că ar fi trebuit folosite și semnalele acustice, nu doar cele luminoase.

In plus, de ieri, polițiștii sunt obligați să comunice indicativul mașinii de serviciu și motivul deplasării în regim prioritar. Iar șefii lor direcți vor verifica dacă semnalele luminoase și acustice sunt folosite corect și dacă deplasarea cu viteză este justificată de gravitatea cazului.

×
Subiecte în articol: accident masina politie despabubiri