x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 7 persoane cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale. Două sunt cetățeni străini

7 persoane cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale. Două sunt cetățeni străini

26 Iun 2022   •   18:35
7 persoane cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale. Două sunt cetățeni străini

7 persoane sunt cercetate într-un dosar de organizare de lupte între animale și operațiuni financiare în mod fraudulos, în urma unor percheziții făcute de polițiștii brașoveni în județele Brașov, Cluj și Sălaj. Două dintre acestea sunt cetățeni străini. 76 de câini găsiți de către anchetatori.

Polițiștii din Brașov au făcut, vineri, 6 percheziții domiciliare într-un dosar penal de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și organizarea de lupte între animale sau cu animale.

Perchezițiile au avut loc în județele Brașov, Cluj și Sălaj, iar ulterior 7 persoane au fost reținute. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani din județul Brașov, bănuit de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos (16 acte materiale), trei bărbați din județele Brașov, Sălaj și un cetățean sârb, precum și două femei, respectiv o tânără din județul Hunedoara și o femeie de origine cehă, persoane bănuite de organizarea de lupte între animale sau cu animale.

Ulterior, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de 3 persoane.

4 persoane au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de acestea, informează Poliția Brașov.

Potrivit „Monitorul de Făgăraș”, poliţiştii au surprins în flagrant o luptă între doi câini. Animalele aveau plăgi muşcate, însă oamenii legii au reuşit să le salveze la timp. 76 de câini au găsit anchetatorii acolo.

(sursa: Mediafax)

×