x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 900 de lei pentru un copil!

900 de lei pentru un copil!

30 Iul 2009   •   00:00
900 de lei pentru un copil!

Atât a primit o mamă din judeţul Ilfov, în schimbul unui nou născut, de la o reţea de traficanţi de carne vie. Trei oameni au ajuns în arestul poliţiei, suspectaţi că ar fi vândut mai mulţi minori. Printre cei anchetaţi se numără şi mama care şi-a vândut copilul.



Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate au descins marţi la mai multe adrese din satul Sinteşti, din Ilfov, unde au făcut percheziţii, informează antena3.ro.

Potrivit informaţiilor pe care le deţineau oamenii legii, o femeie din localitate şi-ar fi vîndut copilul în vârstă de 3 luni pentru suma de 900 de lei, unui bărbat dintr-o comună apropiată. Intermediarul afacerii a fost o altă femeie care ar fi fost remunerată pentru rolul jucat în tranzacţie.

Cel care a cumpărat copilul, un locuitor din comuna Vidra, judeţul Ilfov, va fi cercetat şi pentru fals în acte, după ce ofiţerii DIICOT au descoperit că omul a declarat în faţa unui notar că este tatăl natural al copilului cumpărat.

Totul, pentru ca în registrul de stare civilă şi în certificatul de naştere ale nou născutului să fie înscris el ca fiind părintele copilului, şi astfel să nu urmeze procedura legală în cazul adopţiilor.

Tribunalul Bucureşti a decis miercuri ca cele trei persoane - mama copilului, cel care l-a cumpărat şi persoana care intermediase afacerea - să fie cercetate în stare de arest preventiv. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator