x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A condus drogată şi fără permis auto! Consecinţele sunt pe măsură

A condus drogată şi fără permis auto! Consecinţele sunt pe măsură

23 Sep 2015   •   17:15
A condus drogată şi fără permis auto! Consecinţele sunt pe măsură
Sursa foto: FOTO: mytex.ro

O şoferiţă, în vârstă de 35 de ani, a produs un accident rutier, ieri, în jurul orei 13.30, apoi a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii oraşului Măgurele, judeţul Ilfov, au fost sesizaţi de o altă şoferiţă, în vârstă de 50 de ani, cu privire la faptul că un conducător auto i-a lovit maşina, în partea din spate, după care a părăsit locul accidentului.

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, a fost identificată, la scurt timp după sesizare, și depistată în trafic, M.I., de 35 de ani, din județul Giurgiu, care nu deține permis de conducere, bănuită de comiterea faptei”, se menţionează într-un comunicat remis de IJP Ilfov, citat de mytex.ro.

Întrucât femeia era vizibil confuză şi dezorientată, existând suspiciuni că se afla sub influența substanțelor psihoactive, a fost dusă la spitalul Sf. Ioan din Bucureşti, unde i s-au recoltat probe biologice. Ulterior, şoferiţa a fost reţinută şi prezentată Judecătoriei Cornetu, cu propunere de arestare preventivă, fiind emis mandat pentru 30 de zile.

×