x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A confundat barul cu ringul de box. Un român s-a dezbrăcat și a provocat poliția la bătaie

A confundat barul cu ringul de box. Un român s-a dezbrăcat și a provocat poliția la bătaie

01 Feb 2022   •   09:11
A confundat barul cu ringul de box. Un român s-a dezbrăcat și a provocat poliția la bătaie
Sursa foto: Sursa: Hepta

Un bar din Italia a fost transformat în doar câteva minute într-un ring de box, de către un român băut. Acesta s-a dezbrăcat și a provocat poliția la bătaie.

Scena s-a derulat în Sesto San Giovanni, unde două patrule au fost nevoite să intervină pentru a-l opri pe bărbatul care a distrus totul în calea sa, scrie www.stiridiaspora.ro. Românul de 42 de ani, care, în seara zilei de sâmbătă, 29 ianuarie 2022, a dat peste cap totul în interiorul unui bar din Viale Casiraghi, în Sesto San Giovanni, a fost denunțat pentru distrugere în formă agravată și rezistență la funcționarii publici.

Era în jurul orei 23.30 când un echipaj al postului de poliție din Sesto a intervenit în urma unor apeluri de urgență din partea proprietarului barului și a unor trecători. Bărbatul, vizibil beat, a atacat mai întâi mobilierul barului, pe care l-a deteriorat.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, petrecărețul nu s-a liniștit. El și-a scos tricoul și i-a provocat pe polițiști să se confrunte fizic cu el.

În urma intervenției ulterioare a unei a doua patrule de poliție, bărbatul aflat în stare de ebrietate a fost oprit după o scurtă încăierare, care, din fericire, s-a încheiat fără răniți. Bărbatul a fost transportat apoi la spital din cauza cantității de alcool pe care o băuse.

 

×
Subiecte în articol: român italia