x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A crăpat instrumentul de propagandă al Elenei Udrea

A crăpat instrumentul de propagandă al Elenei Udrea

de Elena Stan    |    Cristian Ionescu    |    03 Ian 2012   •   11:18
A crăpat instrumentul de propagandă al Elenei Udrea

Site-ul (blogul) Elenei Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, nu mai poate fi accesat. Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al ministerului Turismului habar n-avea care este motivul pentru care blogul Elenei Udrea nu poate fi accesat. "Da... Nu poate fi accesat. Cred ca doamna ministru este ultima persoana care ar putea sti de ce nu-i merge. Am inteles ca a cazut server-ul pe care era gazduit site-ul", a spus Bogdan Oprea.

La o scurta analiza, site-ul doamnei ministru este hostat de theplanet.com si ii este alocat ip-ul 174.120.189.99. Doamna Udrea isi imparte ip-ul cu mai multe site-uri obscure, in numar total de 10, incluzandu-l si pe al doamnei ministru. Toate celelalte site-uri functioneaza normal, ceea ce inseamna ca "serverul pe care era gazduit site-ul" functioneaza perfect. Daca nu functiona serverul, crapau toate site-urile gazduite pe serverul respectiv, nu doar cel al doamnei Udrea.

Mai mult, potrivit informatiilor publice, oferite de ROTLD, site-ul elenaudrea.ro apare inregistrat ca si "Cabinet individual de avocatura "Udrea Elena Gabriela"", in 28.11.2006. Si mai interesant, "Domain Holder"-ul, adica proprietarul inregistrat al site-ului doamnei ministru este o duduie pe nume Madalina Fediuc, adica asistenta doamnei Udrea, si poate fi contactata la numarul de telefon 021-3367410. Numar inexistent.

Posibilitatile privind imposibilitatea accesarii blogului doamnei ministru Udrea sunt nenumarate, de la trafic monstruos si neachitarea facturii, pana la aducerea vreunui hacker in pragul razbunarii.

Pana la aceasta ora, Elena Udrea sau consilierul personal al acesteia, Luminita Kohalmi, nu au putut fi contactate pentru lamuriri.

×
Subiecte în articol: blog elena udrea