x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A făcut infract după ce l-a văzut pe deputatul care i-a tăiat pensia

A făcut infract după ce l-a văzut pe deputatul care i-a tăiat pensia

de Gabriela Mladin    |    11 Noi 2012   •   14:35
A făcut infract după ce l-a văzut pe deputatul care i-a tăiat pensia
Sursa foto: Severus Militaru

Un pensionar din Gorj a murit după ce a făcut infarct, văzându-l la poartă chiar pe cel care a ridicat mâna în Parlamentul României pentru tăierea pensiei. Incidentul a avut loc, duminică, în localitatea Mătăsari, acolo unde în campanie electorală, deputatul Severus Militaru, din partea ARD a mers din poartă în poartă pentru a le cerea alegătorilor din nou votul.

La un moment dat, deputatul a avut o discuție în contradictoriu cu un bătrân care  i-a reproşat parlamentarului faptul că i-a tăiat pensia. Bătrânul s-a supărat atât de tare pe deputat încât la câteva minute după discuţie a făcut infarct.

Severus Militaru este parlamentar şi candidat pe colegiul 4 de deputati din Gorj. Acesta susţine că regretă incidentul, dar pensionarul era deja recalcitrant când a ajuns la poarta lui. "Bătrânul era supărat pe clasa politică. Nu am insistat în a îi explica prea multe. După ce am plecat de la dumnealui, cam la a zecea casă, am aflat că a decedat. Nu mă simt vinovat pentru moartea dumnealui, regret doar incidentul”, a spus Severus Militaru.

Vasile Cuţitoiu, avea 63 de ani şi lucrase în mineritul de subteran toată viaţa. Avea o pensie de 1.400 de lei, înainte ca Guvernul PDL să-I taie din ea.

×
Subiecte în articol: Severus Militaru