x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost prins autorul ATACULUI ARMAT din Vitan. Bărbatul este cetăţean moldovean şi a fost capturat la Moscova

A fost prins autorul ATACULUI ARMAT din Vitan. Bărbatul este cetăţean moldovean şi a fost capturat la Moscova

07 Feb 2013   •   08:59
A fost prins autorul ATACULUI ARMAT din Vitan. Bărbatul este cetăţean moldovean şi a fost capturat la Moscova

Şeful Poliției Române a anunțat, în această dimineaţă, că autorul atacului armat din Vitan, din noiembrie 2012, a fost prins. Bărbatul se numeşte Proca Vitalie, este cetăţean moldovean şi a fost reținut la Moscova. El va fi extrădat în următoarele zile în România.

"Vă anunţ că în cursul zilei de ieri, la Moscova, a fost localizat şi prins principalul suspect al atacului din 26 noiembre 2012, de la Bucureşti. Este un cetăţean din republica Moldova, în vârstă de 33 de ani. Autorităţile române au demarat procedurile de extrădare", a declarat Petre Tobă.

Cetăţeanul moldovean mai este, potrivit lui Tobă, autorul unui alt asasinat, la Londra.

Pentru prinderea acestuia, au coloborat la nivel naţional Poliţia Capitalei, SRI, Direcţia Oepraţiuni Speciale, Direcţia de Investigaţii Criminale din IGPR şi Interpol.

Un tânăr a fost împuşcat la sfârşitul lunii noiembrie în cartierul Vitan din Capitală. Atacatorii au tras zece gloanţe înainte de a fugi. Poliţiştii au găsit o mitralieră Kalalşnikov şi un pistol Makarov de calibru 9 milimetri la locul atacului.




×
Subiecte în articol: atac armat vitan kalaşnikov mitraliera