x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A1 Bucureşti – Piteşti, redeschisă traficului. Zeci de trenuri anulate, patru porturi închise. Vezi situaţia traficului

A1 Bucureşti – Piteşti, redeschisă traficului. Zeci de trenuri anulate, patru porturi închise. Vezi situaţia traficului

08 Feb 2012   •   07:24
A1 Bucureşti – Piteşti, redeschisă traficului. Zeci de trenuri anulate, patru porturi închise. Vezi situaţia traficului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca in cursul acestei zile continua sa ramana inchise circulatie 49 de drumuri nationale si A2 Bucuresti-Fetesti, iar pe alte 14 se circula cu restrictii din cauza conditiilor meteo neveforabile.

In aceasta dimineata, au fost redeschise traficului autostrada Bucuresti – Pitesti si centura Bucuresti nord. Pe sensul de mers catre Bucuresti se permite accesul doar autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone. De asemenea, s-a redeschis si drumul national DN 22B Braila – Galati pentru toate categoriile de vehicule.

Vezi AICI lista completa a drumurilor blocate sau cu restrictii de circulatie

Transportul feroviar

Potrivit Ministerului Transporturilor, in cursul zilei de miercuri sunt anulate 150 de trenuri si sunt inschise 28 de sectii de circulatie.

De asemenea, se actioneaza pentru deblocarea a patru trenuri cu probleme. Unul este pe relatia Galati – Bucuresti Nord, cuplat cu un alt tren. In cele doua sunt peste 500 de calatori care au primit alimente si apa.

Celelalte doua trenuri blocate sunt pe relatia Bucuresti Nord - Galati si pe relatia Moscova – Sofia, oprit in statia Tarnavele, care asteapta interventia plugului pentru a fi intors la Bucuresti.

Transportul naval

Patru porturi au fost inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta Ministerul Transporturilor. Acestea sunt Constanta, Midia, Mangalia si Ovidiu.

Doua nave continua sa fie blocate pe Dunarea maritima din cauza ghetii. De asemenea, se actioneaza cu patru remorchere pentru deblocarea canalului Sulina.

Transportul aerian

Toate aeroporturile sunt deschise, a anuntat Ministerul Transporturilor. Nu se semnaleaza curse anulate, doar curse intarziate cu mai mult de 30 de minute pe aeroportul Baneasa.


×