x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Abonaţii au mult noroc! La Sandero şi jackpot!

Abonaţii au mult noroc! La Sandero şi jackpot!

de Ilinca Dima    |    27 Iun 2008   •   00:00

Miercuri, zi caniculară, valul de căldură provenit din Sahara îşi face bine datoria: toată lumea e moleşită şi fără prea mult chef. Nu acelaşi lucru se întîmpla în familia Bunea, din comuna teleormăneană Salcia, unde cheful e în toi...



Miercuri, zi caniculară, valul de căldură provenit din Sahara îşi face bine datoria: toată lumea e moleşită şi fără prea mult chef. Nu acelaşi lucru se întîmpla în familia Bunea, din comuna teleormăneană Salcia, unde cheful e în toi, pentru că Emanuel Ioan, unul dintre cei doi nepoţi ai lui Vasile, împlineşte importanta vîrstă de 9 ani. Şi mai e şi zi de pensie pentru Vasile, aşa că şi ziarul la care e abonat, Jurnalul Naţional, a ajuns un pic mai tîrziu. „A venit nepotu’ şi mi-a zis c-a venit ziaru’, că ştia că-l aştept“, povesteşte Vasile. „Noi eram acolo, la chef, la sărbătoare, am verificat talonul şi, ce să vezi!?, a venit Sandero de ne-a făcut sărbătoarea şi mai mare!“

Fidelitate. Vasile Bunea a fost dascăl la viaţa lui, acum e pensionar, însă unul activ. Ştie tot ce mişcă, e la curent cu toate subiectele zilei, ştie mai bine decît mine care sînt editorialiştii de la Jurnalul Naţional şi e fidel ziarului la care e abonat de „vreo 7-8 ani“. Încă nu s-a decis ce culoare de Sandero i-ar plăcea. Glumeşte, spunînd că e capul familiei şi ia deciziile singur, de aceea trebuie să-şi întrebe soţia referitor la acest aspect. Maşina o să plece la unul dintre cei doi băieţi, pentru că fostul învăţător nu are permis auto şi „m-or duce ei şi pe mine cînd e nevoie“. Băieţii sînt doi, unul la Bucureşti şi unul la Constanţa. „Nu e greu s-o împărţiţi?“, îl întreb. „Păi, nu e, că ei se înţeleg. Maşina o ia unul dintre ei şi pune nişte bani, şi apoi mai pun nişte bani şi mama cu tata şi şi-o lua şi celălalt maşină. Păi, nu?“, conchide cîştigătorul nostru.

Premiu. Tot miercuri s-a cîştigat şi jackpotul la concursul „Ia-ţi Sandero de Jurnalul“, un premiu în valoare de 2.000 RON. Cîştigătorul este prahovean şi se numeşte Adrian Bădicioiu. La fel ca şi cîştigătorul de la Sandero, Adrian este abonat şi cititor fidel al Jurnalului Naţional încă de acum 15 ani, cu toate că, îmi spune, fiica lui este şefa Departamentului Documentare de la Cotidianul. „Cum, şi nu citiţi Cotidianul?“, îl întreb, pe jumătate surprinsă, pe jumătate amuzată. „Nu prea“, răspunde cîştigătorul nostru, „că nu prea îmi place. Prefer Jurnalul. Mai iau şi Cotidianul, aşa, pentru fiică-mea, dar abonament am la dumneavoastră“. E oarecum firesc, Jurnalul Naţional i-a adus un premiu de 2.000 RON. Pe ce o să se ducă Jakpotul? Probabil că se va transforma într-un „frigider mai bun, cărţi şi, poate, peste cîteva luni, o vacanţă“.

Jurnalul Naţional pune la bataie câte o Dacia Sandero pe zi şi multe alte premii. Cea mai importantă condiţie pentru a câştiga este să... participaţi! (Ilinca Dima)

×
Subiecte în articol: observator sandero