x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident auto. O cunoscută creatoare de modă a murit, iar logodnicul ei, poliţist rutier, e grav rănit

Accident auto. O cunoscută creatoare de modă a murit, iar logodnicul ei, poliţist rutier, e grav rănit

16 Sep 2015   •   16:10
Accident auto. O cunoscută creatoare de modă a murit, iar logodnicul ei, poliţist rutier, e grav rănit
Sursa foto: FOTO: Arhivă Someseanul.ro

Un grav accident rutier a avut loc marți, 15 septembrie, în localitatea Gilău din județul Cluj.

Un autoturism marca BMV înmatriculat în Bihor, condus de George Miheț, angajat chiar la Biroul Poliției Rutiere Oradea, a intrat, direct, într-un cap de pod, in cauza vitezei excesive.

Polițiștii spun că șoferul mașinii a pierdut controlul volanului și nu a mai putut redresa mașina, iar - în urma impactului - mașina s-a rostogolit de mai multe ori, informează voceatransilvaniei.ro.

În urma accidentului, logodnica sa, creatoarea de modă Lavinia Bososchi, aflată pe scaunul din dreapta, a decedat pe loc.

Polițistul a suferit răni grave și a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj. Cei doi urmau să se căsătorească peste câteva săptămâni.



Lavinia Basoschi / Facebook.com

Acum, tânăra creatoare de modă este plânsă de prieteni, care sunt încă șocați de tragedia produsă. Lavinia Bososchi avea doar 28 de ani și se lansase cu succes în lumea modei din Satu Mare, Cluj și Oradea.

”Oricum moartea e cea care alege iar George ar fi schimbat cu ea, și el se luptă pentru viața lui … e o tragedie și regret imens, condoleanțe familiei și dormi în pace suflet frumos, plecat mult prea devreme dintre noi, iar lui Geo putere să treacă peste tot ceea ce va urma și forța să lupte pentru viață”, a scris unul dintre prietenii Laviniei pe pagina ei de Facebook.

O altă prietenă a postat pe pagina de Facebook a creatoarei de modă alte două mesaje emoționante.

”Viața e scurtă, încalcă regulile, iartă repede, sărută încet, iubește cu adevărat, râde necontrolat și nu regreta nimic care te-a făcut să zâmbești!!”

”Poate ca n-am știut întodeauna unde voi ajunge, dar am știut de ce plec. Poate că n-am știut întodeauna ce voi găsi în drumul meu, dar am știut ce caut. Poate că n-am știut întodeauna ce voi primi de la oameni, dar am știut mereu ce am nevoie și ce merit!”

×