x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident auto GRAV, în județul Olt! Doi tineri au fost carbonizaţi

Accident auto GRAV, în județul Olt! Doi tineri au fost carbonizaţi

11 Iul 2015   •   15:48
Accident auto GRAV, în județul Olt! Doi tineri au fost carbonizaţi

Un tânăr de 27 de ani şi un altul de 28 de ani, ambii din localitatea Brastavăţu, judeţul Olt, şi-au pierdut viaţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un grav accident de circulaţie, când maşina le-a luat foc în totalitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, cei doi tineri au murit arşi de vii, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe DJ 604, pe raza comunei Vişina Nouă.

"Cei doi tineri, unul de 28 de ani, şi celălalt de 27 de ani, se aflau într-un autoturism Opel Vectra. Tânărul de 28 de ani, aflat la volan, a pierdut controlul maşinii după ce a depăşit un alt autovehicul aflat în trafic şi a acroşat roata semiremorcii unui TIR. Maşina a fost proiectată într-un cap de pod şi apoi într-un pom, în urma impactului extrem de violent fiind cuprinsă de flăcări. Cei doi tineri, captivi între fiarele contorsionate ale maşinii, au ars de vii", a declarat Alin Băsăşteanu.

Pompierii de la Garda de Intervenţie Vişina s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale complexe pentru intervenţie şi descarcerare.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii de la Serviciul Rutier Olt, pentru a face cercetări şi a stabili cu exactitate care au fost cauzele şi împrejurările în care s-a produs tragedia.

Sursa: Agerpres

×