x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident GRAV pe linia 41 din Capitală! Un camion s-a răsturnat, după ce a fost lovit de un tramvai

Accident GRAV pe linia 41 din Capitală! Un camion s-a răsturnat, după ce a fost lovit de un tramvai

29 Oct 2015   •   09:13
Accident GRAV pe linia 41 din Capitală! Un camion s-a răsturnat, după ce a fost lovit de un tramvai
Sursa foto: antena3.ro

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 este blocată joi dimineaţă de la ora 8,50 din cauza unui accident produs în urma unei coliziuni între un tramvai şi o autobasculantă în zona Intersecţiei Mareşal Averescu cu Ion Mihalache, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

În urma accidentului două persoane au fost rănite şi transportate la spital.

'În jurul orei 8,50 un tramvai care circula pe linia 41, pe sensul către Piaţa Presei Libere, după intersecţia Mareşal Averescu cu Ion Mihalache, a intrat în coliziune cu o autobasculantă care a vrut să traverseze linia de tramvai fără să se asigure. În urma accidentului, vatmanul şi şoferul autobasculantei au fost răniţi şi transportaţi la spital. Circulaţia pe linia 41 este blocată şi din această cauză RATB a înfiinţat linia navetă de autobuze 641 care pleacă atât din zona Piaţa Presei Libere cât şi din zona Ghencea. În acest moment cercetările continuă', a precizat Tobescu.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: accident