x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident de muncă, la Continental Anvelope Timişoara: Un bărbat a murit strivit sub o presă.

Accident de muncă, la Continental Anvelope Timişoara: Un bărbat a murit strivit sub o presă.

de Mircea Opris    |    18 Iun 2011   •   12:48
Accident de muncă, la Continental Anvelope Timişoara: Un bărbat a murit strivit sub o presă.

Un accident de munca s-a produs, sambata, la fabrica de anvelope a companiei Continental din Timisoara. Un barbat de 39 de ani a murit strivit sub o presa.

Accidentul a avut loc in jurul orei 14, intr-o sectie de productie si s-a soldat cu o victima. Valeriu Mihailovici, in varsta de 39 de ani, lucra ca operator la vulcanizare. El repara o presa, insa, din motive neelucidate inca, utilajul a cazut peste el, strivindu-i toracele. Barbatul a murit in circa 20 de minute de la producerea accidentului. La fata locului au sosit atat politisti cat si reprezentanti ai inspectoratului teritorial de munca. S-a deschis o ancheta pentru a astabili atat imprejurarile cat si cui apartine vina in acest caz.

Fabrica de anvelope Continental Timisoara este parte a concernului german Continental AG. La Timisoara aceasta are o reputatie proasta din cauza poluarii pe care o produce asupra orasului, motiv de proteste si de reclamatii din partea a mii de timisoreni.

×