x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident feroviar la Braşov. O locomotivă a deraiat după ce mecanicul a coborât să-şi facă nevoile

Accident feroviar la Braşov. O locomotivă a deraiat după ce mecanicul a coborât să-şi facă nevoile

19 Iun 2012   •   05:57
Accident feroviar la Braşov. O locomotivă a deraiat după ce mecanicul a coborât să-şi facă nevoile

O locomotiva a fost rasturnata, in aceasta dimineata, in Brasov. Incidentul s-a petrecut intre Predeal si Timis Triaj si, din primele cercetari, se pare ca s-a petrecut din cauza mecanicului, care a a coborat din locomotiva fara sa o asigure. Pentru ca s-a pus in miscare singura, locomotiva a fost deraiata controlat.

Potrivit comisarului-sef Valentin Nechita de la Politia Transporturi Feroviare Brasov, locomotiva nu avea atasate vagoane si apartine unui operator feroviar privat, scrie Mediafax.

In jurul orei 7.30, locomotiva s-a rasturnat intr-o curba la intrarea in triajul Garii Timisul de Jos, tarandu-se pe o distanta de cateva zeci de metri, si a rupt doi stalpi de electricitate.

Conform sursei citate, in locomotiva se afla doar mecanicul, care nu a fost ranit. In urma incidentului traficul feroviar nu a fost blocat intrucat locomotiva circula pe o linie secundara.

La fata locului se afla mai multe echipe de cercetare de la CFR si Politie, precum si echipaje ISU care asigura masurile de protectie.

×