x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident feroviar la Iaşi: Trei persoane, între care un copil, au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren (VIDEO)

Accident feroviar la Iaşi: Trei persoane, între care un copil, au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren (VIDEO)

21 Mar 2012   •   06:52
Accident feroviar la Iaşi: Trei persoane, între care un copil, au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren (VIDEO)

Grav accident de tren, in aceasta dimineata, la iesirea din municipiul Iasi, la bariera Uricani. Trei persoane, un barbat, o femeie si o fetita minora, au decedat pe loc, iar una a fost grav ranita, dupa ce masina in care se aflau, un Logan de culoare alba, a fost lovita de un tren, conform bzi.ro.

In urma impactului, masina a fost impinsa circa 500 de metri. Se pare ca soferul nu s-a asigurat corespunzator la trecerea la nivel cu calea ferata.

"E cumplit ce vedem aici. Sunt trei persoane incarcerate, pe care incercam sa le scoatem dintre fiare", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Silvia Spiridon.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, Madalin Taranu, a precizat ca in autoturism se aflau patru persoane, iar in urma accidentului trei dintre acestea au murit, cea de-a patra fiind grav ranita. Potrivit coordonatorului SMURD Iasi, medicul Diana Cimpoesu, cele trei persoane decedate sunt membri ai aceleiasi familii - tata, mama si fiica.

In tren se aflau 151 de pasageri, insa niciunul dintre acestia si nici mecanicul nu au fost raniti. Trenul personal se deplasa dinspre Harlau spre Iasi.

In prezent, circulatia feroviara in zona este intrerupta.


×